Sonck: "Zelfs Messi had vandaag bij ons niets kunnen doen"

Sonck: "Zelfs Messi had vandaag bij ons niets kunnen doen"
Foto: © SC

Wesley Sonck was zichzelf na de wedstrijd en hield allesbehalve een blad voor de mond. Hij was keihard voor zijn ploegmaats. "Sommige jongens weten niet waar ze mee bezig zijn", aldus de spits.

"Ik stond daar vooraan machteloos", zuchtte Sonck na de wedstrijd. "Je wil bepaalde dingen veranderen, maar dan zie je zaken gebeuren waar je echt sprakeloos van staat. Ik vraag me echt af waarom de trainers papieren ophangen voor de wedstrijd, want er wordt toch geen rekening mee gehouden."

"Er was gezegd om op te letten bij stilstaande fases en na drie minuten zijn we dat al vergeten. Eigenlijk was deze wedstrijd al gespeeld na vijf minuten. Ik schaam me diep en wil me verontschuldigen bij de supporters. Wat we hier laten zien hebben, was eerste klasse onwaardig. Dit heb ik in mijn carrière nog nooit meegemaakt", bleef Sonck foeteren.

Ook de manier van spelen was een punt van woede. "We hebben gewoon dom gespeeld. De trainer had benadrukt om compact te spelen, maar dat was blijkbaar niet nodig. Na de eerste goal gooien we alles open We geven gewoon cadeaus weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties