De Decker: "Nooit had ik zoveel pech"

Fabian Morren
| 4 reacties
De Decker: "Nooit had ik zoveel pech"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wim De Decker werd geopereerd aan de schouder en mocht zaterdag het ziekenhuis verlaten. "Ik ben blij dat die operatie achter de rug is", zegt de middenvelder van Germinal Beerschot in Gazet van Antwerpen.

"Ik heb erg veel pijn aan mijn schouder gehad, vooral de dagen onmiddellijk na de wedstrijd. De dokters vertelden me dat het hoog tijd werd dat ik die ingreep liet doen. Ze stonden er verbaasd over dat ik nog zolang heb kunnen voetballen", zo vertelt De Decker.

"Kerstavond in het ziekenhuis moeten doorbrengen, was uiteraard niet zo aangenaam, maar het ergste leed is nu geleden", vervolgt De Decker. "Ik ben al blij dat ik nog een deel van kerstdag thuis kon meemaken. Mijn schouder werd helemaal opengelegd, waarbij er bouten in het gewricht bevestigd werden. Dit houdt natuurlijk in dat ik voor lange tijd buiten strijd zal zijn."

"Nooit voordien kende ik zoveel pech als tijdens dit seizoen 2010-2011. De volgende week mag ik helemaal niets doen en moet ik volledige rust in acht nemen. Tijdens de week na Nieuwjaar hoop ik in samenspraak met de dokter en de kine toch reeds een programma te kunnen opstellen, waarin ik iets aan mijn conditie kan doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties