Club probeerde Neto en Reis bij Cercle weg te kapen

De Nijs Michael
| 376 reacties
Club probeerde Neto en Reis bij Cercle weg te kapen
Foto: © SC

Cercle en Club Brugge zijn als stadsgenoten uiteraard rivalen van elkaar, maar de kans bestaat dat de gemoederen tussen beide clubs nog meer verhit raken. Club Brugge zou namelijk geprobeerd hebben om Nuno Reis en Renato Neto weg te halen bij groen-zwart.

Voorzitter Frans Schotte liet zich dinsdag tijdens de nieuwjaarsreceptie van Cercle Brugge ontvallen dat "een Belgische topclub" geprobeerd heeft om beide Portugezen, die nog steeds op huurbasis in ons land voetballen, weg te halen bij de vereniging.

Hoewel Schotte geen namen noemde, weet HLN dat het om Club Brugge gaat. De krant baseert zich daarvoor op verschillende bronnen binnen het bestuur van Cercle Brugge. Volgens de krant ging blauw-zwart aankloppen bij Sporing Lissabon, dat nog steeds eigenaar is van beide tieners, zonder Cercle Brugge daarover in te lichten.

Het plan van Club Brugge ging echter de mist in. Sporting, dat een samenwerkingsakkoord heeft met Cercle Brugge, veegde het blauw-zwarte voorstel van tafel en bracht Cercle-voorzitter Schotte en diens bestuur op de hoogte. Club Brugge-voorzitter Jonckheere, die ook aanwezig was op de nieuwjaarsreceptie, weigerde alle commentaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties