Koster: "Reeks neerzetten met Club"

Koster: "Reeks neerzetten met Club"
Foto: © SC

Club Brugge opent vanavond de 23ste speeldag met een verplaatsing naar Eupen. Club-trainer Adrie Koster wil een 9 op 9 binnenrijven.

Club gooide afgelopen maandag zijn hele organisatie om, maar coach Adrie Koster bleef wel op post. De trainer gaat in Eupen op zoek naar de eerste negen op negen van het seizoen. "Het wordt wel niet makkelijk, Eupen is duidelijk beter geworden na de slechte start", zegt Koster in Het Laatste Nieuws. "Die ploeg blijft er zeker in, maar wij willen een reeks neerzetten. We willen de vruchten plukken van onze goeie winterstage."

De herstructurering heeft volgens Koster geen invloed gehad op de spelersgroep. "Voor spelers en technische staf verandert er niet zo veel, wij blijven focussen op het voetbal. Maar ik denk wel dat het een goeie zaak is, er is nu meer duidelijkheid." Koster benadrukt dat de herstructurering niet voortvloeide uit zijn mogelijk vertroebelde relatie met Luc Devroe. “Ik kon professioneel goed samenwerken met Devroe. De herstructurering heeft niks met hem of met mij te maken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties