Odoi: "Dit is eerste klasse onwaardig"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Odoi: "Dit is eerste klasse onwaardig"
Foto: © SC

Denis Odoi is het beu bij Sint-Truiden. De verdediger wil niet koste wat het kost een transfer bewerkstelligen, maar trekt hard aan de alarmbel.

STVV is verzwakt uit de winterstop gekomen. Met Christ, Onana en Camara vertrokken al drie spelers. En Sidibe lijkt niet lang meer op Stayen te blijven. De enige nieuwkomer is Dufer.

“Er is hier nu een heel grote testspeler van Estland maar geen idee of die zal blijven. Nu ja, goed dat hij er is. Anders kunnen we helemaal niet meer trainen”, zegt een cynische Odoi in HNB.

“Op dit moment zijn er maar dertien fitte spelers van wie één keeper. Dat maak je zelfs in lagere afdeling niet mee. De huidige situatie is eerste klasse onwaardig.”

Odoi staat momenteel in de belangstelling van Lokeren. “. Ik begrijp wel dat sommige mensen denken dat ik de boel wil opfokken maar ik heb er geen probleem mee om het seizoen uit te doen in Sint-Truiden. Dit is de club die mij een kans heeft gegeven en ik wil alleen maar dat het goed gaat met STVV. Ik wil helemaal geen transfer forceren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties