Sollied: "Geen lid van Traveling Wilburys"

Steurbaut Kersten
| 12 reacties
Sollied: "Geen lid van Traveling Wilburys"
Foto: © SC

Niet alleen Milos Maric en Kenny Thompson keren terug naar het Ottenstadion. Ook Lierse-trainer Trond Sollied ziet vanavond zijn oude werkgever terug.

Sollied werkte van 1999 tot 2000 en van 2007 tot 2008 voor AA Gent. “Terugkeren naar Gent is niet zo speciaal meer voor mij”, zegt de Noor in de kranten. “Dat was het wel toen ik er voor de eerste keer met Club Brugge moest spelen. Het enige wat je nu kan zeggen, is dat ik ook een beetje een thuiswedstrijd speel.”

De woonst van Sollied ligt ook nog steeds in Gent. “Na de match blijf ik daar, bij vrouw en kind. Ik ga dan niet nog eens met de bus heen en weer tussen Gent en Lier. Ik ben geen lid van The Traveling Wilburys.”

“Gent is vanavond favoriet, maar wij gaan spelen. Mijn spelers pikken alles stilaan ook op, de organisatie is oké. Sommige spelers hebben nog een gebrek aan matchritme, dat maakt het wat moeilijker. Maar ik mag niet klagen.”

Sollied dient ook Tomasz Radzinski van antword. Die vond het raar dat hij samen met Sonck door de Noor op de flank werd gezet. “Niemand wordt op een positie geboren, dus kan die positie veranderen. Je kan ook op andere posities leren spelen. Het is ook niet zo dat ik maar op één manier kan spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties