"Anderlecht-speler tekent bij Manchester United"

Steurbaut Kersten
| 59 reacties
"Anderlecht-speler tekent bij Manchester United"
Foto: © SC

Manchester United heeft zich verzekerd van de komst van een talent uit de kweekvijver van Anderlecht. Het gaat echter niet om Romelu Lukaku of Nathan Kabasele. De nieuwe Belg op Old Trafford wordt Adnan Januzaj.

Januzaj is een zestienjarige aanvallende middenvelder en zal een contract voor vier seizoenen bij Manchester United tekenen, meldt Sport/Voetbalmagazine. "De komende dagen zullen beide clubs onderhandelen over een overgang", zegt Herman Van Holsbeeck. "De belangstelling in Januzaj is een groot compliment voor onze jeugdwerkig.

De beloftevolle Januzaj kreeg zijn eerste paars-witte lidkaart op tienjarige leeftijd. Hij stond ook in de belangstelling van Aston Villa en Rijsel. Januzaj kan in Manchester iedere maand 12.000 euro opstrijken.

Ook Nathan Kabasele wordt gevolgd door de buitenlandse toppers, maar hij vindt het nog te vroeg om te vertrekken. “Ik ben nog jong en ik zit goed bij Anderlecht. In de toekomst kunnen we dan nog zien, maar ik wil eerst hier doorbreken”, aldus Kabasele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties