Vercauteren: "Het is een wedstrijd gelijk een andere"

Michiel Derwael
| 21 reacties
Vercauteren: "Het is een wedstrijd gelijk een andere"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend staat de clash tussen Genk en Anderlecht op het programma. De inzet van het duel is de leidersplaats in de Jupiler Pro League. Voor Genk-coach Frank Vercauteren is het een wedstrijd gelijk een andere.

De wedstrijd tussen Genk en Anderlecht heeft met als inzet de eerste plaats. De winnaar kan een kleine kloof van drie punten slaan. "Dit duel is niet belangrijker dan de andere twee wedstrijden. Het is geen bepalend duel voor het kampioenschap. Er volgen nog tien duels in Play-Off 1", verklaart Vercauteren.

Racing Genk kan rekenen op 24 kernspelers, maar dat aantal moet nog teruggebracht worden tot twintig spelers."We beschikken over een quasi voltallige kern. Alleen de jonge Limbombe is geblesseerd en voor Camus komt deze wedstrijd nog te vroeg. Je merkt het op training dat iedereen fit is, want ze trainen zeer gretig. Iedereen wil spelen en dat is de kwaliteit van een groep."

Voor de Limburgers is het seizoen zo goed als geslaagd. Ze draaien goed mee aan de top en hebben uitzicht op het kampioenschap en Europees voetbal. "Wij denken nog niet aan de landstitel. Voor ons mag de titel, maar voor Anderlecht moet de titel", aldus de Genkse oefenmeester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties