De Ceulaar: "Lierse moet zijn conclusies trekken"

Steurbaut Kersten
| 8 reacties
De Ceulaar: "Lierse moet zijn conclusies trekken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook onder Trond Sollied blijft Lierse in hetzelfde bedje ziek. Hoeveel verdedigers er ook mogen opdraven, de Pallieters geven al heel het seizoen te makkelijk doelpunten weg.

De wedstrijd tegen Eupen was nog geen honderd seconden oud of Pablo Chavarria deed al de netten trillen. Pineut van dienst: Victor Bernardez. “Het was weer een geschenk”, beseft CEO Neel De Ceulaar.

“Wat we eraan moeten doen? We kunnen blijven discussiëren en praten, maar dat helpt ons nu niet verder. Het is duidelijk dat we onze conclusies moeten trekken naar de toekomst toe.”

Het liep echter niet alleen achteraan mis. “We hadden veel balbezit, maar veel uitgespeelde kansen hebben we niet gecreëerd. Wel veel halve kansjes, geen enkele hele. Al was dat ook de verdienste van de verdediging van Eupen.”

Met Peter Kovacs heeft Sollied nochtans een breekijzer op de bank zitten. De Hongaar krijgt echter weinig kansen. “Het is nu niet de moment om kritiek te geven op de beslissingen van de trainer. Nu moeten we als één man achter de ploeg staan. Er volgen nog twee zware wedstrijden, maar het is aan ons om punten te pakken tegen Lokeren op Club Brugge.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties