Dekelver: "Ballen vliegen vanzelf binnen"

Jelle Vereecke
| 2 reacties
Dekelver: "Ballen vliegen vanzelf binnen"
Foto: © SC

Voor de tweede maal in vier dagen was Dieter Dekelver de matchwinnaar voor Westerlo. Hij scoorde het enige doelpunt tegen de vereniging uit Brugge.

"Het is mooi meegenomen dat mijn goals belangrijk zijn, maar ik doe gewoon mijn job", is de reactie van Dieter Dekelver in HLN. "Henrique en Iakovenko zijn de mannen met een actie in huis. Ik ben de pure afwerker. Ik zit in een goede periode en dan vliegen de ballen vanzelf binnen."

Dekelver speelde 2,5 jaar voor Cercle Brugge. "Ik heb hier in het verleden vaak gescoord en de supporters zijn dat blijkbaar nog niet vergeten. Ik voel nog steeds waardering, ze scandeerden mijn naam toen ik in de slotfase werd gewisseld."

Deze wedstrijd had echter weinig belang. Beide clubs hebben hun zinnen op de beker gezet, waarin ze elkaar ontmoeten in de halve finales. "In het vooruitzicht van de dubbele bekerconfrontatie betekent deze uitzege niks. Cupwedstrijden zijn niet te vergelijken met competitieduels. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en de kansen zijn dan ook fiftyfifty."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties