Barda: "Geloof die verhalen over volgevreten kleedkamer niet"

Barda: "Geloof die verhalen over volgevreten kleedkamer niet"
Foto: © SC

Bij Racing Genk zien ze de titelkansen iets groter worden nu Anderlecht Mbark Boussoufa van de hand deed. Dat is echter een stelling waar Elyaniv Barda het niet mee eens is.

"Zo simpel zit voetbal niet altijd in elkaar", zegt de Israëliër in HLN. "De kern van de Brusselaars is sterk genoeg om zijn vertrek op te vangen. Zij zullen ongetwijfeld hetzelfde gedacht hebben toen João Carlos bij ons vertrok. Wij hebben zijn vertrek ook heel goed opgevangen."

Barda wil zelf nog niet over de titel praten, want hij ziet blijkbaar Anderlecht nog steeds als grootste kandidaat. "Geloof die cowboyverhalen maar niet over een volgevreten Brusselse selectie. Ik speelde in Israël ook al kampioen, maar die honger is met een titel niet gestild. Het went nooit. In onze kleedkamer is die honger haast tastbaar."

"Je hebt toch gezien hoe Tözsér en Pudil met elkaar in de clinch gingen. Dat zijn twee boezemvrienden en die peppen elkaar op om toch maar geen fouten te maken. Heb je de teleurstelling gezien op het gelaat van Hubert toen hij er af moest? Dat illustreert de honger."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties