Deelkens opnieuw nummer één: "Ik geniet ervan"

Robby Morren
Robby Morren
| 8 reacties
Deelkens opnieuw nummer één: "Ik geniet ervan"
Foto: © SC

Bart Deelkens had met enkele puike reddingen zijn aandeel in de overwinning tegen Racing Genk. Dat trainer Jan Ceulemans hem opnieuw het vertrouwen geeft, doet deugd.

"We hebben de eerste helft geluk gehad", gaf Deelkens grif toe. "Als die bal van Vossen na 2 minuten binnengaat in plaats van op de paal, dan krijgen we een heel andere wedstrijd, dan kan Genk rustiger voetballen."

Westerlo maakt geen kans meer op play-off 1 maar toch is de doelman tevreden met de overwinning. "We doen een goede zaak voor de club, nu stijgen we weer een plaats en dat is ook belangrijk voor de tv-gelden."

Beker

Toch blijft de bekerfinale halen de absolute prioriteit voor Westerlo, dat woensdag in de heenwedstrijd van de halve finale Cercle Brugge ontvangt. "Wat woensdag staat te wachten, is veel belangrijker. Iedereen is met woensdag bezig. Nu komen er belangrijke weken aan."

Bart Deelkens heeft dan ook op een belangrijk moment zijn plaats onder de lat heroverd. "Ik heb opnieuw het vertrouwen van de trainer gewonnen en dat doet deugd, ik geniet er van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties