Destorme: “Play-Off 2 zou een grote ontgoocheling zijn”

Michiel Derwael
| 14 reacties
Destorme: “Play-Off 2 zou een grote ontgoocheling zijn”
Foto: © SC

KV Mechelen kent een goed seizoen en is nog altijd aan het strijden voor Play-Off 1. De troepen van Marc Brys hebben echter niets meer in eigen handen. Zondag moet er gewonnen worden van Eupen.

Vorig seizoen eindigde Mechelen twee punten onder die zesde plaats, dit seizoen kan er zich een gelijkaardig scenario voordoen. Middenvelder David Destorme blijft strijdvaardig en geeft de hoop nog niet op. Met nog één wedstrijd voor de boeg en een achterstand van één punt op Standard en twee op Lokeren, kan er nog veel gebeuren.

“Als we zelf winnen, hebben we nog een grote kans op Play-off 1. We hebben deze week de kopjes snel vrijgemaakt met het oog op de belangrijke wedstrijd tegen Eupen. Hoe cruciaal de wedstrijd tussen Sint-Truiden en Lokeren ook is, op die match hebben we zelf geen invloed. Sint-Truiden zal zijn sportieve plicht wel doen. Ze zijn hun thuispubliek nog iets verschuldigd”, aldus Destorme in Het Nieuwsblad.

Van een slecht seizoen spreken ze niet als ze Play-Off 1 zouden missen. “Een mislukt seizoen is voor mij een seizoen waarin we hadden moeten vechten voor het behoud. Play-off 2 zou wel een grote ontgoocheling zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties