Defour: "Nieuwe start voor Standard"

Jelle Vereecke
| 63 reacties
Defour: "Nieuwe start voor Standard"
Foto: © SC

Standard pakte gisteren alsnog een ticket voor play-off I. Door zelf te winnen van Germinal Beerschot hielden de Rouches altijd KV Mechelen achter zich, ook al wisten de Mechelaars nog te winnen van KAS Eupen.

"Vooraf ging iedereen ervan uit dat wij deze wedstrijd simpel zouden winnen", zegt kapitein Steven Defour in HLN. "Maar dat maakte deze partij des te gevaarlijker voor ons. Voetballend was het allemaal niet super, maar we hebben de controle over de wedstrijd wel geen moment verloren."

"We beginnen nu wel als zesde aan de play-offs, maar toch heb ik het gevoel dat dit voor Standard een nieuwe start kan zijn. We kunnen bevrijd spelen en ik hoop dat we het de ploegen boven ons nog flink lastig kunnen maken."

Defour verdween twintig minuten voor het einde van de wedstrijd naar de kant. "Ik heb nog steeds wat last van mijn bil", aldus Defour. "Na Gent heb ik ook twee dagen niet getraind. Het was meer uit voorzorg dat ik die vervanging heb aangevraagd. De interland tegen Oostenrijk komt zeker niet in het gedrang."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties