Overmeire: “Het behalen van Play-Off 1 is fantastisch”

Michiel Derwael
| 0 reacties
Overmeire: “Het behalen van Play-Off 1 is fantastisch”
Foto: © SC

Lokeren plaatste zich zondag met een vijfde plaats in de stand voor Play-Off 1. Kilian Overmeire was twijfelachtig, maar kwam toch aan de aftrap. “Ik moet nu nog alles even laten bezinken.”

In een moeilijke wedstrijd op Stayen verzekerde Lokeren zich van een plaats in de top zes. “We moesten vandaag gewoon winnen en dat hebben we ook gedaan. We gingen uit van onze eigen sterkte en keken niet naar de anderen. We mochten ons niet laten afleiden door de randzaken”, aldus Overmeire. “Het was geen makkelijke wedstrijd, want Sint-truiden plooide soms fel terug. Ook het slechte veld was niet ideaal om goed voetbal te brengen.”

De vreugde was enorm in het kamp van Lokeren na het behalen van Play-Off 1. “Eindelijk! Het is fantastisch dat we ons mogen meten met de zes beste ploegen in de competitie. Ik moet nu nog alles laten bezinken, maar ik moet wel zeggen dat het verdiend is.”

“Wat ons doel is in de play-offs? Dat zien we dan wel. Nu moeten we genieten van de kwalificatie en uitrusten voor de komende duels.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties