Louwagie over klacht: "Het gaat om roem en geld"

Louwagie over klacht: "Het gaat om roem en geld"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent heeft bij de KBVB een klacht ingediend - het is tegenwoordig toch in de mode - omdat de kalender van de play-offs nadelig zou zijn voor hen. Manager Michel Louwagie geeft meer uitleg in Het Nieuwsblad.

Het tijdstip van de klacht leek wat ongelukkig door de perikelen rond Eupen en de match Anderlecht-Standard. "We waren dit de voorbije dagen al aan het voorbereiden. Waarom dan nu? Omdat we de termijnen wilden respecteren en ons eerst goed wilden informeren", aldus Louwagie

Voor Gent is het onbegrijpelijk dat zij zes wedstrijden in 12 dagen moeten afhaspelen en Anderlecht voor diezelfde zes wedstrijden 17 dagen tijd krijgt. "Twee dagen de tijd om te herstellen of drie dagen de tijd: dat is een groot verschil om kleine blessures te laten helen. De spelers zullen daar straks bij ons mee aankomen. Uiteindelijk staat er veel op het spel. Het gaat om sportieve roem, om Europees voetbal en daardoor ook om veel geld. Als wij een goed bestuur willen voeren, dan moeten we hiertegen reageren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties