Cavens: "Het wordt lachwekkend"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Cavens: "Het wordt lachwekkend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jurgen Cavens liet de beste kans voor Lierse noteren, maar Bram Verbist voorkwam een geel-zwarte overwinning. De aanvaller vindt de hele historie rond Eupen ronduit lachwekkend.

“De eerste helft was niet goed”, beseft Cavens. “We konden de bal niet in de ploeg houden. We mogen blij zijn dat het geluk aan onze zijde was met die twee ballen tegen het kader.”

“Na de rust hebben we een veel beter gezicht getoond. We waren balvaster en dreigender met enkele mooie kansen. De beste was voor mij. Ik probeerde een voorzet overhoeks binnen te koppen, maar Bram zat er nog goed tussen. Jammer.”

Met een punt is Cavens echter tevreden. “Een paar weken geleden verloren we hier nog met 3-0. En de voorbereiding was niet echt ideaal. Niet spelen, wel spelen, … Het is allemaal een beetje lachwekkend. Zeker dat een rechter in Eupen zich daarover moet uitspreken.”

Wat mogen we nog van Lierse in Play-Off 2 verwachten? “We hebben nu nog vijf wedstrijden om ons spel te verbeteren. Het is aan de spelers om zich te tonen naar volgend seizoen toe. De wedstrijd van vrijdag tegen KV Mechelen is alvast een leuk vooruitzicht. Er zal wel meer volk in de tribune zitten, want vanavond was het hier toch maar stil.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties