Blauw-zwarte Kroaten vol lof over Perisic

Jelle Vereecke
| 19 reacties
Blauw-zwarte Kroaten vol lof over Perisic
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft een Kroatische traditie. Mario Stanic en Robert Spehar stuwden blauw-zwart in het seizoen '97-'98 naar de titel, in 2005 hielp Bosko Balaban Club aan zijn (voorlopig) laatste titel. Kan Ivan Perisic dit seizoen het verschil maken?

"In Kroatië schrijven alle kranten over Perisic", aldus Spehar (40) in HLN. "Ook hier zijn we behoorlijk onder de indruk. Perisic is heel beweeglijk, heeft een uitstekende pass, hij kan aanvallen en verdedigen én, het allerbelangrijkste in voetbal, hij scoort gemakkelijk. Ik volg jullie competitie nog altijd: volgens mij kan Perisic Club Brugge kampioen maken."

"Hij zal nog beter worden", weet Stanic (39). "Want hij is nog jong. Perisic zou er best niet te veel bij stilstaan, maar hij is een echte ster in wording. Hij mag nu niet bezig zijn met een grote transfer, want dat gaat zijn niveau aantasten. Na de competitie heeft hij nog tijd genoeg om zich af te vragen of zijn motivatie om voor Brugge te spelen nog groot genoeg is."

"Het zou mooi zijn als hij mijn opvolger kan worden en Club kampioen kan maken", zegt Balaban (32). "Stel je voor: Ivan en ik samen in de spits. Dan was Brugge misschien vandaag al kampioen. By the way, Belgische competitie? 'Funny' competitie zul je bedoelen? Wat hebben jullie toch voor regels ingevoerd sinds ik weg ben?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties