Tchite: "Was echt gelukkig op de bank"

Jelle Vereecke
| 17 reacties
Tchite: "Was echt gelukkig op de bank"
Foto: © SC

Standard is dé ploeg van het moment: de Rouches wonnen drie toppers op één week tijd. Aanvaller Mémé Tchite heeft op het juiste moment de goede vorm te pakken.

"De klik is er gekomen na de wedstrijd tegen Anderlecht", aldus Tchite in S/VM. "Nee, niet de 1-3-zege in de play-offs, wel de 2-0-nederlaag in het Constant Vanden Stockstadion (op 23 januari). We verloren die match onverdiend, maar we toonden er wel dat we een hecht blok kunnen vormen en een wedstrijd naar onze hand kunnen zetten."

"Met die 1-3-zege hebben we iedereen verbluft en de waarde van onze spelersgroep in de verf gezet. Een dergelijke prestatie neerzetten zonder enkele steunpilaren is heel interessant voor de toekomst. Ik was echt gelukkig op de bank. Voor iedereen, maar in het bijzonder voor Dominique D'Onofrio, die altijd overeind bleef dit seizoen."

Dé man in vorm bij Standard is Axel Witsel. "Hij haalt een zodanig hoog niveau dat hij overal kan spelen. Niet alleen in Spanje, maar ook in Engeland of Duitsland. Zijn kwaliteiten staan buiten kijf, maar je moet ook wat geluk hebben om bij een topclub te geraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties