Vercauteren: "Regelmaat wordt cruciaal"

Vercauteren: "Regelmaat wordt cruciaal"
Foto: © SC

Racing Genk kwam er op Anderlecht nauwelijks aan te pas. Franky Vercauteren heeft nu vier dagen tijd gehad om zijn ploeg klaar te stomen voor Club Brugge. Hij wil nu regelmaat zien.

"We moeten de mensen die ons op Anderlecht zijn blijven steunen terwijl we achterstonden, iets teruggeven", zegt Vercauteren in HLN. "Het was essentieel om na vrijdag de hoofdjes weer leeg te maken. Ik heb de indruk dat we daarin geslaagd zijn. Uit de gesprekken is gebleken dat elke speler zich bewust is van het belang van de komende twee wedstrijden. Vrijdag zijn we geklopt door een betere ploeg. Bovendien speelde Anderlecht misschien wel zijn beste match van het seizoen."

Hij verwacht vanavond een heel andere wedstrijd. "Club Brugge wordt een andere zaak. Ze hebben bewezen dat ze weer bij de top horen. Tegen Lokeren hadden ze het voor rust al kunnen afmaken, erna haalden ze niet meer hetzelfde niveau. Wellicht omdat hun aanvallende voetbal te veel krachten had gekost. Regelmaat wordt cruciaal in deze play-offs. Wie het meest constant is en wie op de juiste momenten kan pieken, zal het uiteindelijk halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties