Mag OHL een feestje bouwen op de Bosuil?

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Mag OHL een feestje bouwen op de Bosuil?
Foto: © SC

De Bosuil mag zich op Pasen nog eens opmaken voor een aangename voetbalnamiddag. Oud-Heverlee Leuven kan zich op het veld van Antwerp verzekeren van de titel in tweede klasse. De thuisploeg heeft nog een waterkansje op een ticket voor de eindronde.

Met nog twee wedstrijden op het programma heeft Oud-Heverlee Leuven vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Lommel United. Bij winst is OHL zeker van de promotie naar eerste klasse. Laat OHL punten liggen op de Bosuil, dan moet het al rekenen op puntenverlies van Lommel United.

Trainer Ronny Van Geneugden kijkt echter verder dan de sportieve prestaties.  “Los waar dit verhaal eindigt kun je zeggen: hier is al iets neergezet. En dat is de grootste voldoening”, aldus de Limburger.

OHL zal de titel niet cadeau krijgen op de Bosuil. De Great Old zal zijn vel heel duur verkopen. Na een sterke 12 op 15 behoudt Antwerp immers een waterkansje op een ticket voor de eindronde. Dan moet de oudste club van het land vandaag wel beginnen met een zege.

Aanvaller Niels Martin wil nog niet aan de periodetitel denken, maar heeft vandaag een andere ambitie. “We willen eindelijk eens een topper winnen.” Bart De Roover, die deze week zijn contract verlengde, kan tegen OHL wel niet rekenen op topschutter Kevin Oris en Emmerik De Vriese.

Wanneer is OHL kampioen in tweede klasse?

  • Bij winst van OHL tegen Antwerp
  • Bij puntenverlies van Lommel United tegen Oostende, ongeacht de uitslag van Antwerp - OHL

Opstellingen

Antwerp: Wauthy, Phibel, Vermeerbergen, Baert, Lambot, Diasangu, Glouftsis, De Corte, Put, Martin en Peersman.

OHL: Lenaerts, Hayen, Raymaekers, Van Goethem, Remacle, Annys, Ruytinx, Nys, Weuts, Harbaoui en Scheelen.

U kan de wedstrijd straks LIVE volgen op uw favoriete website.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties