AA Gent ontspant in wellness center

Jelle Vereecke
| 6 reacties
AA Gent ontspant in wellness center
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De spelers van AA Gent mochten gisteren even bekomen van hun trainer Francky Dury. De Buffalo's moesten niet trainen, maar brachten een bezoekje aan een wellness center.

AA Gent doet het niet erg goed in de play-offs: de Buffalo's pakten amper drie punten in vijf wedstrijden en konden nog niet winnen. Francky Dury merkte dat zijn jongens zowel mentaal als fysiek vermoeid waren en stuurde hen naar een wellness center. De trainer hoopt dat zijn spelers daardoor beter zullen recupereren voor het tweede luik van de play-offs.

"Ik heb veel positieve reacties gekregen", zegt Dury in HLN. "De groep heeft zich geamuseerd, kon uitrusten én herstellen. We hebben de voorbije maanden veel en hard gewerkt. Niet alleen in de competitie, maar ook in de beker en de Europa League. In de toekomst wil ik zo'n dag vaker in het programma integreren."

Francky Dury ging zelf niet mee naar het wellness center. "Ik had nog wat werk", aldus de Gentse coach. "Ik heb een evaluatie van de heenronde van de play-offs gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties