Proto en Copa begraven de strijdbijl

Jelle Vereecke
| 22 reacties
Proto en Copa begraven de strijdbijl
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto en Barry Boubacar Copa hebben hun ruzie bijgelegd. De doelmannen vlogen mekaar in de haren na de uitwedstrijd van Anderlecht bij Lokeren.

Na de wedstrijd Lokeren-Anderlecht sloegen de stoppen even door bij Silvio Proto en Barry Boubacar Copa. Proto kwam naar eigen zeggen doelman Copa feliciteren met zijn match, waarop de Ivoriaan de Anderlecht-doelman bij de keel greep. Copa beweert echter dat Proto hem beledigd zou hebben. Dat verhaal werd bevestigd op de RTBF, dat daarvoor een liplezer had ingezet.

Proto probeerde maandag al contact op te nemen met Copa, maar kon het nieuwe nummer van de Lokerse goalie niet vinden. Toen Copa dat hoorde, ging die aankloppen bij HLN om het nummer van Proto te vragen. "Wat zondag gebeurd is, is vergeten. Wij keepers zijn één grote familie. Ik wil de bladzijde omdraaien en over andere dingen praten met Silvio", aldus Copa.

"Ik heb Copa aan de telefoon gehad", bevestigt Proto. "Hij vertelde dat hij geraakt was toen hij hoorde dat ik hem probeerde te bereiken en zei dat hij daarom zelf contact opnam. Ik vind het jammer dat het zondag zo is gelopen, omdat ik Copa eigenlijk enorm apprecieer. We hebben dan ook samen besloten de bladzijde om te draaien en hebben mekaar nog veel succes gewenst in de play-offs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties