Roger Lukaku: "Romelu heeft maar één obsessie: de titel"

Roger Lukaku: "Romelu heeft maar één obsessie: de titel"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Net op tijd: Romelu Lukaku groeit blijkbaar naar zijn beste vorm toe nu de play-offs hun beslissende fase ingaan. Ook vader Roger ziet zijn zoon weer schitteren, maar laat zijn toekomst in het midden.

Het lijkt er immers op dat Lukaku na dit seizoen de Belgische voor de Engelse competitie ruilt. "Voor dat soort zaken moet je bij zijn manager zijn", zegt Roger Lukaku in HLN. "Mijn enige zorg is dat Romelu zich goed voelt in het hoofd. Hij moet niet denken aan een transfer. Hij heeft maar één obsessie: de titel. Ik heb hem gezegd dat hij moet zorgen dat hij door de grote deur vertrekt bij Anderlecht."

Zou Romelu dan al beslist hebben te vertrekken na dit seizoen? "Dat heb ik niet gezegd", aldus Roger Lukaku. "Maar Romelu moet zich nu concentreren op de play-offs. Na het seizoen zullen we wel zien wat we doen. Sowieso heeft Romelu nog een contract voor 4 jaar bij Anderlecht. Maar nu eerst de titel."

"Ik geloof dat Anderlecht kampioen wordt. Omdat ik supporter ben van paars-wit, omdat mijn zoon er speelt en omdat er de voorbije weken niet veel ontbrak. Ik ben zelfs overtuigd dat Anderlecht de titel pakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties