Losada: "Anderlecht is afgesloten hoofdstuk"

Jarryd Naegels
| 59 reacties
Losada: "Anderlecht is afgesloten hoofdstuk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hernan Losada moet dit seizoen zowat het enige licht in de duisternis geweest zijn bij Charleroi. De Argentijn liet meermaals flitsen van zijn begaafde techniek zien. Toch wil Anderlecht hem niet terug. "De kans dat ik terugkeer naar Brussel is nul procent."

In 2008 versierde Losada een transfer naar Anderlecht na twee opvallende seizoenen bij Germinal Beerschot. De balartiest toverde in Antwerpen meermaals met zijn geniale ingevingen, maar bij paars-wit wou het niet lukken. "Ik weet niet wat er toen misliep", aldus Losada.

Ruil met Kaminski
"Iedereen acteerde slecht en we grepen ook naast de titel", weet de Argentijnse balvirtuoos. Anderlecht leende hem dan maar uit. Dit seizoen belandde hij in Charleroi. "Ondanks de degradatie, zou ik het zo opnieuw doen", aldus Losada in Het Nieuwsblad. "Maar ik heb dit seizoen wel mijn kwaliteiten kunnen tonen."

"Er zijn ondertussen al enkele clubs die interesse hebben." Omdat Anderlecht aan Kaminski denkt, is het niet onlogisch dat Losada de omgekeerde beweging zou maken. "Een terugkeer naa Het Kiel? Oké, dan moeten beide ploegen maar onderhandelen. Ik wil alvast graag in België blijven."

Geen terugkeer
Naar Anderlecht gaat hij zeker niet terug. "Ik heb nog nauwelijks contact met de mensen van Anderlecht. Alleen met de Argentijnen spreek ik regelmatig af. De kans dat ik terugkeer bij Anderlecht, is sowieso nul procent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties