Ruiz: "Vriendin leren kennen in de fanshop"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Ruiz: "Vriendin leren kennen in de fanshop"
Foto: © SC

Bryan Ruiz heeft in Nederland alle prijzen gepakt die hij kon pakken. Na de titel en de supercup pakte de Costa Ricaan zondag ook de KNVB-Beker. Volgende week kan hij er een tweede landskroon aan toevoegen. “Maar dan zullen we toch beter voor de dag moeten komen.”

Kersten Steurbaut vanuit Rotterdam

We hebben nog niet veel mensen gelukkiger gezien dan Bryan Ruiz zondagavond in de catacomben van de Kuip. “Ik ben dan ook heel blij met mijn derde prijs met FC Twente”, zegt de aanvaller in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Hopelijk kan ik er volgende week in Amsterdam nog eentje aan toevoegen”, vervolgt Ruiz, die al een smsje met felicitaties van Bernd Thijs ontving. “Deze overwinning is heel belangrijk voor de motivatie, maar dat betekent niet dat we zomaar de titel zullen pakken. In Amsterdam moeten we beter voor de dag komen. Dan móét Ajax winnen. Het zal dus moeilijker worden dan vandaag.”

En FC Twente had het in Rotterdam al niet onder de markt met de Amsterdammers. “Na de 2-0 wisten we dat het moeilijk zou worden, maar ik geloofde er nog in dat we het tij konden keren. We speelden immers een goede wedstrijd en creëerden kansen.”

Met de KNVB-Beker kan Ruiz een extra trofee in zijn prijzenkast zetten, maar de Costa Ricaan veroverde nog een andere ‘prijs’. Ruiz heeft immers een partner gevonden in Enschede. “Ik heb haar ontmoet in de fanshop”, lacht de ex-speler van AA Gent.

“En de liefde is heel goed voor de motivatie. Ik voel me nu heel gelukkig. Of ik soms seks heb op de avond voor de match? Soms wel ja. Waarom niet? Ik ga er alvast niet slechter door spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties