Van Hemert hekelt aanpak van Helleputte
Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Van Hemert hekelt aanpak van Helleputte
Foto: © SC

Het seizoen zit erop voor Roel Van Hemert. De Nederlandse verdediger knokte zich na een moeilijk begin in de ploeg en werd zelfs vierde in de verkiezing van Speler van het Jaar. Toch gaat Van Hemert met een wrang gevoel de vakantie in.

Van Hemert is niet opgetogen met de werkwijze van technisch directeur Herman Helleputte. Die verklaarde in de media dat de er een grote kloof gaapte tussen het voorstel van Lierse en het tegenvoorstel van Van Hemert.

“Ik heb nog geen reactie gekregen op mijn tegenvoorstel, maar ik moet wel in de kranten lezen dat er een groot verschil zit tussen vraag en aanbod”, zucht Van Hemert. “Daar erger ik me aan. Ik ben een gevoelsmens. Er zit inderdaad een verschil op, maar dat is toch een normale manier van zaken doen.”

“En ik ben helemaal geen dure vogel. Ik kreeg dezelfde voorwaarden als dit seizoen en heb een voorstel gefaxt met wat ik denk dat ik waard ben. In de verkiezing van beste speler ben ik toch maar mooi vierde geworden.”

Van Hemert hield wel een goed gevoel over aan een gesprek met grote baas Maged Samy. ’I’m the boss and I want you in my team’, vertelde hij me. We zullen deze week nog eens praten bij een kop koffie en een gebakken eitje.”

“Hopelijk komen we spoedig tot een overeenkomst want ik voel mij hier goed en ik ben erop gebrand om volgend seizoen beter te presteren. Ik heb enorm veel ambitie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties