Arzo: "Ik kwam voor Europees voetbal"

Arzo: "Ik kwam voor Europees voetbal"
Foto: © SC

De Spaanse verdediger César Arzo zag het allemaal heel anders verlopen toen hij in januari bij Gent tekende. Hij wou volgend seizoen Europees spelen en dat is nu mijlenver af.

Als Club Brugge dit weekend wint, is het afgelopen voor de Buffalo's. De vierde plaats is dan onbereikbaar. "Ik wou prijzen pakken met Gent en Europees spelen", aldus Arzo. "Het loopt anders, dat kan gebeuren, maar het is wel enorm frustrerend.

Wat er nu weer misliep, kan Arzo niet verklaren. "Altijd hetzelfde. We spelen goed en dan maken we één fout en zij scoren. In de tweede helft krijgen we vlug een goal tegen en dan zag je het ineenzakken als een pudding bij ons. In het hoofd zitten we echt niet fris meer."

"Spijtig dat onze slechte periode in de play-offs valt. Waarom dit systeem? Nee, ik hou er niet van. De clubs die het goed deden in de reguliere competitie worden benadeeld. Wij zien nu een heel jaar hard werk gewoon weggegooid."

Als Brugge wint van Lokeren dit weekend is de vierde plaats ook mathematisch vervlogen. "Wat moeten we doen? Niet meer spelen omdat het toch gedaan is? Ik wil nog een laatste keer voor de zege gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties