Kevin De Bruyne ziet Anderlecht nu wél zitten

Fabian Morren
| 811 reacties
Kevin De Bruyne ziet Anderlecht nu wél zitten
Foto: © SC

Chelsea wil Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne naar Londen halen. De Bruyne zou eventueel nog een jaar worden uitgeleend aan Anderlecht. Aanvankelijk zag het talent van landskampioen Genk dat helemaal niet zitten, maar nu klinkt het genuanceerder.

"Ik ben net terug van vakantie op Kreta", vertelt hij in HLN. "Die paar weken rust hebben me echt deugd gedaan. Ik heb de tijd gehad om na te denken over mijn toekomst, om met veel mensen te praten en om goed te luisteren naar de ervaringen van anderen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging."

"Ik zeg zeker geen nee tegen een overgang naar Anderlecht, voor zover dat in een constructie is met Chelsea", zegt De Bruyne nu. "Ik wil heel graag naar Chelsea, maar het belangrijkste voor mijn evolutie is dat ik volgend seizoen aan spelen toekom. Die garantie kan Chelsea mij niet bieden, Anderlecht wel. Ook Europees, in de Europa League."

"Ik weet dat Genk Champions League kan spelen, maar dan moet het wel eerst twee voorrondes doorkomen. Eerlijk: in een constructie met Chelsea zie ik Anderlecht als een goede springplank in mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties