Ceulemans: "Als een grote club komt, zal ik nadenken"

Fabian Morren
| 23 reacties
Ceulemans: "Als een grote club komt, zal ik nadenken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trainer Jan Ceulemans is na dit seizoen einde contract bij Westerlo. Manager Herman Wijnants deed een aanbod om zijn verbintenis met twee seizoenen te verlengen, plus een optie voor een bijkomend jaar.

"Ik lig daar allemaal niet wakker van", zegt Ceulemans in GvA. "Ik heb Herman gezegd dat we na Nieuwjaar wel eens rond de tafel gaan zitten. Het vertrouwen tussen ons beiden is al een eeuwigheid zo groot zodat je weet wat je aan de andere hebt."

"Ik heb bij de vorige contractverelnging zelf voorgesteld om er maar een seizoen bij te doen", vervolgt de 'Caje'. "Dat is overigens in het voordeel van de club. Ik mag hier dan wel een boegbeeld zijn als trainer, in voetbal kan het altijd mislopen en weet je nooit wat er kan gebeuren. Ik heb het bij Club Brugge ook meegemaakt."

"En ja, ik zit en voel me hier goed. Hier heerst een gemoedelijke en volkse sfeer. Maar dat wil geenszins zeggen dat ik niet ambitieus ben als traienr. En je weet nooit of er morgen een aanbod komt van een grote club. Ik zal er goed over nadenken, maar sommige aanbiedingen kan je niet weigeren. Dat was destijds met Club Brugge ook zo. Ik ben 54 en heb er nog altijd zin in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties