Beerschot gaat voor de 'Mauveplots'

Fabian Morren
| 196 reacties
Beerschot gaat voor de 'Mauveplots'
Foto: © SC

Om de fandag op een ludieke manier te promoten roept Beerschot zijn supporters op om massaal morgen vrijdag om 12 uur naar de Groenplaats in Antwerpen te komen.

Al enkele dagen doet de club geheimzinnig op de facebookpagina. Het begon gisteren middag met de mysterieuze melding : "VRIJDAG LATEN WE WAT BEREN LOS IN ’T STAD!" Vanavond werden dan uur en plaats bekend gemaakt. "VRIJDAGMIDDAG 15 JULI, 12 UUR. ECHTE BEREN MOETEN NAAR DE GROENPLAATS. Wie het niet gezien heeft, is gezien... Hou deze facebookpagina in de gaten voor meer info..."

Zij die meer info willen, kunnen best de facebookpagina van Beerschot volgen. De pagina vindt u hier:  Op de fandag worden de nieuwe tenues officieel voorgesteld. Deze kunnen dan ineens gehandtekend worden. Elke volwassene betaalt 5 euro inkom, maar krijgt een bon van 10 euro om te spenderen in de fanshop. Kinderen vergezeld van volwassenen krijgen gratis toegang.

Beerschot Friscos
Beerschot lanceert ook Beerschot Friscos op de fandag! Voetbalkrant.com staat ook op de fandag van Beerschot met een behendigheidspel. Tevens zullen onze hostessen praktische gadgets uitdelen aan de bezoekers.

Voetbalkrant.com staat ook op de fandagen van Anderlecht, KV Mechelen, Zulte Waregem en AA Gent met een attractie voor de fans. Op Genk en OHL zullen onze gadgets ook verdeeld worden. We hopen ook dat we dit zullen mogen doen op Club Brugge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties