Vanoppen: "Palen voor het naaktdansen zijn er al"

Fabian Morren
| 186 reacties
Vanoppen: "Palen voor het naaktdansen zijn er al"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Vanoppen nam een aantal maanden geleden over bij het toenmalige Germinal Beerschot. Wat volgde was een tabula rasa en een naamsverandering: Beerschot. Stamnummer 13 moet de oude glorietijden weer naar boven brengen.

"We willen een rustig en stabiel seizoen", vertelt Vanoppen. "We willen stap voor stap werken. Thuis willen we een killer worden van de grote ploegen en als we hopen op enkele uitschieters in de beker."

"De kern die er vandaag is, zal het seizoen volmaken", zegt Vanoppen. "Mogelijk volgen er nog enkele uitgaande transfers. Faris Haroun wil en mag weg. Als er hier of daar nog een opportuniteit is, zullen we dat niet nalaten. De kern is in ieder geval klaar voor het nieuwe seizoen."

 De verbouwingen in het stadion zijn zo goed als klaar. "Het zal juist op tijd klaar geraken. De togen zijn er, de binnenseats zijn rond, ook de palen voor het naaktdansen zijn er al", knipoogt Vanoppen. "Er is ook de Sterchele lounge, de champagnebar, een extra brasserie en een disco als aflsluiter van de avond."  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties