Juhasz wil naar Schotland verhuizen

Tom Billen
| 85 reacties
Juhasz wil naar Schotland verhuizen
Foto: © SC

Het lijkt er steeds meer op dat Roland Juhasz Anderlecht inruilt voor de Schotse topclub Glasgow Rangers. De speler wil een nieuwe uitdaging.

De 28-jarige Roland Juhasz speelt al 6 seizoenen voor Anderlecht. Mogelijk heeft hij tegen OH Leuven zijn laatste wedstrijd gespeeld. De Hongaar wil absoluut een transfer afdwingen naar Schotland. Glasgow Rangers heeft meer dan gewone interesse, maar is niet bereid om de gevraagde 5 miljoen euro neer te leggen. Juhasz gaat eerstdaags zelf met Anderlecht rond de tafel zitten om tot een vergelijk te komen.

"De interesse van Glasgow Rangers is zeer concreet en ik wil me absoluut bewijzen in het Britse voetbal. Ik wil geen oorlog met Anderlecht, want we hebben samen mooie herinneringen opgebouwd. Ik hoop daarom dat de club me niets in de weg legt. Voor het financiële doe ik het niet, deze beslissing is puur sportief."

De verdediger voegt er wel aan toe dat hij met hart en ziel voor Anderlecht zal blijven spelen indien ze het bod uit Schotland weigeren. Juhasz heeft nog een contract tot 2014 bij Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties