Overmeire: “We willen niet puntenloos naar huis terugkeren”

Maarten Verhoeven
| 15 reacties
Overmeire: “We willen niet puntenloos naar huis terugkeren”
Foto: © SC

Standard liet vorige week al punten liggen op Bergen. Het werd bovendien ook nog Europees uitgeschakeld door Zürich. Zondag ontvangen de rouches met Lokeren eveneens een lastige tegenstander.

Voetbalkrant.com vroeg aan de aanvoerder van Lokeren, Killian Overmeire, wat hij van de trip naar Sclessin verwacht. “Ik denk niet dat het een goed moment is om tegen Standard te spelen. Ze zullen enorm geprikkeld zijn en revanche willen nemen voor het puntenverlies van vorige week en de Europese uitschakeling. Het is ook hun eerste competitiematch thuis. Het thuispubliek is wat op zijn honger blijven zitten en Standard zal dus zeker iets willen laten zien.”

Een jaar geleden eindigde de match op Standard tijdens de reguliere competitie op 3-3 na een spektakelstuk. Tekent de middenvelder van Lokeren opnieuw voor een punt? “We zouden graag iets rapen op Standard. We willen zeker niet puntenloos naar huis terugkeren. Maar het is een heel moeilijke wedstrijd.”

Na de openingsmatch tegen het ambitieuze Zulte Waregem volgt nu dus een bezoek aan de Hel van Sclessin. En volgende week speelt Lokeren thuis tegen Anderlecht. De kalendermaker heeft een zwaar seizoensbegin uitgetekend voor Lokeren, maar Overmeire bekijkt het anders. “Alle wedstrijden zijn moeilijk. Het maakt niet uit of je deze wedstrijden nu speelt of pas later. Maar het zijn wel mooie wedstrijden met veel sfeer.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties