Interview "Die rode kaarten? Iedereen staat gewoon zeer scherp"

Fabian Morren
| 6 reacties
"Die rode kaarten? Iedereen staat gewoon zeer scherp"
Foto: © SC

Kortrijk hield Westerlo met negen man op 0-0. Vaststelling: Kortrijk pakt drie rode kaarten in twee wedstrijden. Het seizoen begint dus donkerrood voor KVK.

Kristof Van Hout, één van de uitblinkers in Westerlo, wijt de rode kaarten ook wat aan het grote enthousiasme bij de spelers. "Iedereen is enorm klaar voor dat nieuwe seizoen en alles wordt met een vergrootglas bekeken. De verwachtingen zijn hoog en dan is het normaal dat iedereen zeer scherp staat", zegt de doelman aan Voetbalkrant.com.

"Al pakt Zukanovic die eerste gele kaart wel zeer ongelukkig. De tweede gele kaart was wel terecht en volgens de reglementen is twee keer geel nu eenmaal rood. Bij de tweede rode kaart van Oussalah moet ik de beelden nog eens herbekijken."

Van Hout hield knap de nul, maar hij wil de pluimen niet alleen op zijn hoed steken. "Je weet dat het met negen moeilijk wordt en dan pers je gewoon alles uit je lijf wat er nog in zit. Maar ik heb dit niet alleen gedaan, dit deden we als groep gewoon goed. Het is een prima resultaat: 0-0 met negen man. We houden hier dan ook een positief gevoel aan over."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties