Arsenal mag praten met Valbuena

Stefan Claus
| 17 reacties
Arsenal mag praten met Valbuena
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft van Olympique Marseille de toelating gekregen om te praten met Mathieu Valbuena. Een mogelijke overgang van André Ayew en Lucho González is voor de Fransen echter niet bespreekbaar.

Na het vertrek van Cesc Fabregas naar Barcelona en de nakende transfer van Nasri naar Manchester City is Arsenal nu op zoek naar de nodige versterkingen. De Engelsen kwamen in hun zoektocht terecht bij het Franse Marseille. Eerst waren er alleen maar geruchten over de contacten tussen de twee clubs, maar nu blijkt dat Arsenal alvast met één speler de onderhandelingen mag starten.

“Valbuena speelt al vijf jaar bij de club”, aldus technisch directeur José Anigo. “Als de kans zich dan aandient om met Arsenal te praten, dan sta je dat toe uit respect voor de speler”. Naast Valbuena is Arsenal ook erg gecharmeerd door Ayew en González.

“Ayew is niet te koop”, zo is Anigo duidelijk. “In het contract van Ayew staat een clausule, maar die is inmiddels verlopen”. González kan naast de interesse uit Engeland ook rekenen op de belangstelling van het Italiaanse AS Roma. “Ook González blijft gewoon hier. Hij is nu op zijn best en ik weet niet of we een vertrek van hem nog zouden kunnen opvangen”, aldus de technisch directeur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties