Reactie Klinsmann: "Lijnrechter liep onmiddellijk naar binnen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Klinsmann: "Lijnrechter liep onmiddellijk naar binnen"
Foto: © SC

Jurgen Klinsmann noemde de oefenpot tegen de Rode Duivels 'interessant', al stelde hij zich wel vragen bij het doelpunt dat werd afgekeurd.

Robby Morren vanuit Brussel

"Het was een interessante wedstrijd tussen beide teams. België heeft spelers met individuele klasse, zoals Witsel en Fellaini. Met hen hadden we tijdens de eerste helft problemen op het middenveld. België creëerde een aantal goede mogelijkheden tijdens die eerste helft. In de tweede helft konden we het opvangen en kon mijn team meer druk naar voor zetten", zo ontleedde de bondscoach de partij voor de pers.

Twijfels afgekeurd doelpunt
Kort voor affluiten kopte Dempsey de gelijkmaker binnen maar de scheidsrechter keurde de goal af wegens buitenspel. "Het is raar dat dit doelpunt werd afgekeurd. Die lijnrechter rende na de wedstrijd onmiddellijk naar binnen, hij gaf geen hand. Vreemd", stelde Klinsmann vast.

Toekomst van VSA
Over de toekomst van de Amerikaanse nationale ploeg is de bondscoach positief. "We moeten onze ploeg nu stap per stap opbouwen. Wij hebben enkele goede jongeren die opkomen. Tegen een sterk Belgisch team hebben we toch kansen afgedwongen."

Kljestan
Anderlecht-speler Kljestan mocht niet opdraven van Klinsmann. Had hij daar een reden voor? "Ik weet wel dat Sacha graag wilde spelen maar ik wilde andere elementen zien vandaag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties