Criel: "Gaan voor een eerste overwinning"

Dirk Pieters
| 1 reacties
Criel: "Gaan voor een eerste overwinning"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSK Heist staat vrijdagavond voor een belangrijke wedstrijd. Wil de ploeg stilaan weg geraken onderaan het klassement dan kan het maar beter winnen van Boussu Dour.

Ook Bram Criel beseft dat de competitiestart niet echt goed was. “Ik denk dat we uit onze eerste matchen meer hadden kunnen halen. Met alle respect voor Sint-Niklaas, dat net zoals wij een klein budget heeft, maar daar hadden we beter tegen moeten doen. Gelukkig kapen we daar nog een punt weg. Ook tegen Woluwe hadden we meer punten moeten halen”, aldus Criel aan onze redactie.

“Nu moeten we thuis tegen Boussu Dour gaan voor een overwinning. Toch zal het niet gemakkelijk worden. Want de één op negen voor hen is ook niet terecht. Zij hebben een goede ploeg, maar we moeten geloven in winst. Vorig jaar haalden we vier op zes tegen hun. Op het veld van Boussu Dour kregen we een geweldig slot waar we in de 76ste minuut met tien man nog 3-0 achter stonden. Toch konden we in het laatste kwartier nog drie keer scoren en gelijkmaken. Alles is dus mogelijk vrijdag.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties