KV Kortrijk klaar om Antwerp te ontvangen

Dirk Pieters
| 37 reacties
KV Kortrijk klaar om Antwerp te ontvangen
Foto: © SC

Dinsdagavond neemt KV Kortrijk het op tegen Antwerp voor de Beker van België. De eersteklasser is helemaal klaar om de oudste club van het land te ontvangen.

De wedstrijden in de Beker van België leven niet echt bij de supporters in België, maar bij KV Kortrijk verwacht men toch behoorlijk wat volk voor deze partij. Vooral de bezoekende supporters zullen massaal afzakken naar deze wedstrijd. De eersteklasser geeft de volledige zittribune aan de kant Meensesteenweg aan de supporters van Antwerp. Zo krijgt de oudste club van het land ruim 2200 tickets ter beschikking.

Bij KV Kortrijk is men gerust dat alles vlot zal verlopen. Ook de Kortrijkse commissaris Bart Coussement heeft er vertrouwen in. "Wij zetten nog amper politieagenten in tijdens de thuiswedstrijden van KV Kortrijk en ook nu zal dat zo zijn. De supporters van Antwerp, die allicht massaal aanwezig zullen zijn en altijd enorm fanatiek zijn, krijgen de volledige zittribune. Ik vrees geen incidenten want de voorbije jaren is het hooliganisme bij de Antwerpsupporters serieus verminderd. Als er geen rellen zijn dinsdag, bewijst dit dat onze aanpak de goede is.", aldus Coussement aan focus-wtv.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties