Reactie Delen: "Nu punten pakken tegen Lierse"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Delen: "Nu punten pakken tegen Lierse"
Foto: © SC

Jef Delen mocht voor het eerst in vier weken nog eens aan de aftrap komen in de bekerpartij tegen Ath. "Ik ben klaar voor Lierse", zegt hij.

Robby Morren vanuit Westerlo

"Het was moeilijk tegen Ath maar dat weet je op voorhand", vertelt Delen ons. "Als we sneller een doelpunt konden scoren, had het veel makkelijker geweest."

Ceulemans voerde liefst zeven wissels door in vergelijking met Sint-Truiden. "Er stonden inderdaad veel nieuwe jongens op het veld maar het is net dan dat die zich moeten bewijzen en tonen aan de trainer dat ze willen spelen."

Ik voel me fit
Voor Delen was het enkele weken geleden dat hij nog eens aan de aftrap kwam. "In het begin was het even moeilijk maar geleidelijk aan vond ik het ritme terug en dan ging het beter." Of ik zaterdag tegen Lierse zal spelen? "Ik ben fit maar het is de trainer die een keuze moet maken."

Lierse
Sowieso wordt de partij tegen Lierse opnieuw heel belangrijk. "Ja, natuurlijk. We hebben gewonnen tegen Sint-Truiden maar nu moeten we punten pakken tegen Lierse of we gaan terug naar af. We moeten naar Lierse en dat is altijd een moeilijke derby."

"Het komt er voor ons op aan punten te pakken en zo snel mogelijk onderaan weg te geraken. Er komen nu enkele belangrijke matchen aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties