Reactie Lenaerts: "Een zware klap"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Lenaerts: "Een zware klap"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven speelde 1-1 gelijk tegen landskampioen RC Genk maar er zat misschien wel meer in. Yves Lenaerts gaf toe dat hij de tegentreffer had moeten voorkomen. "Maar verder speelde ik de perfecte match", klonk het.

Robby Morren vanuit Leuven

Op slag van rust trapt Jelle Vossen vanop zo'n 25-30 meter op doel, een bal die Lenaerts had moeten pakken maar hij verdween in de linkerbenedenhoek tegen de netten. "Het was inderdaad van ver, die bal zou eigenlijk niet binnen mogen maar de bal pakte veel snelheid en hij botste nog hoog."

Toch was de doelman niet ontevreden over zijn eigen prestatie. "Ik heb daarna nog een aantal goede reddingen gedaan. Voor de rest heb ik eigenlijk een perfecte wedstrijd gespeeld", vertelde Lenaerts ons.

Zware klap
Lenaerts leefde enorm mee met zijn ploegmaats Hayen en Raymaekers die wellicht zware blessures opliepen. "Alles verandert toch na wat met Nicky gebeurd is. Eerst is er de euforie na het gelijkspel maar dan in de kleedkamer komt er toch een domper. Nicky en Wim zijn toch kameraden die vandaag wegvallen. Het is een klap ondanks een mooie wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties