Interview Köteles: "Geen robotten bij Leverkusen"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Köteles: "Geen robotten bij Leverkusen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Laszlo Köteles behoudt het vertrouwen van coach Mario Been onder de lat bij Genk. Voor het Champions League-duel tegen Leverkusen vanavond verwacht hij een moeilijke wedstrijd.

"Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd tegen Leverkusen. Zij verloren op de eerste speeldag in de Champions League en spelen nu thuis, dus moeten ze winnen. Wij gaan onze huid duur verkopen, hun spelers zijn ook maar mensen en geen robotten", vertelt de doelman aan onze redactie.

Köteles blijft zijn werk goed doen in het Genkse doel en behoudt zo het vertrouwen van Mario Been. "Ik hoop dat de coach vertrouwen heeft in mij. Ik doel heel erg mijn best en ik wil mijn plaats onder de lat houden. Het belangrijkste blijft dat we als team winnen, dan voel ik me ook goed."

Twee punten verloren
Het gelijkspel tegen OH Leuven afgelopen weekend omschrijft de doelman als 'een teleurstelling'. "We hadden de match in handen, we hebben daar gewoon twee punten verloren. Uit die wedstrijd moeten we lessen trekken naar de toekomst en we moeten vooral positief blijven denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties