Oris: "Samenwerking loopt steeds beter en beter"

Dirk Pieters
| 18 reacties
Oris: "Samenwerking loopt steeds beter en beter"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp won afgelopen weekend met 2-0 van Tienen. Kevin Oris was goed voor een assist en een doelpunt. Redenen genoeg om de aanvaller even aan het woord te laten na de wedstrijd.

"Het was zeker geen gemakkelijke wedstrijd. Tienen hield achteraan alles goed gesloten en we moesten heel lang wachten op het verlossende doelpunt." De Great Old kreeg een strafschop en Kevin Oris trapte de 1-0 op het bord. "Als hij geen strafschop had gefloten, dan stond het ook 1-0. Diouck trapte de bal al tegen de netten, maar de scheidsrechter gaf geen balvoordeel, maar gaf wel strafschop. Veel verschil maakte het dus niet."

Of misschien wel want Tienen kreeg meteen na de strafschoppen twee rode kaarten. "Daar moeten wij ons niet mee bezig houden. De reactie van hen moeten wij niet bespreken. Voor ons was het doelpunt het belangrijkste."

Ook deze wedstrijd kwamen Oris en Dosunmu niet aan hun beste spel toe. "De samenwerking gaat steeds beter en beter, maar we hebben momenteel te weinig vertrouwen. We werken daar hard aan en dat zal snel veranderen. We moeten wat meer vertrouwen krijgen en doelpunten maken en dan gaat het wel goed lopen", aldus de aanvaller aan onze redactie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties