Niels Destadsbader: "Ik volg Jovanovic graag"

Melissa Maes
| 33 reacties
Niels Destadsbader: "Ik volg Jovanovic graag"
Foto: © SC

Elke week laat onze redactie een bekende voetballiefhebber vooruitblikken op de komende speeldag in de Jupiler Pro League. Dit weekend is acteur, zanger en presentator Niels Destadsbader aan het woord.

Niels Destadsbader werd bij het grote publiek voornamelijk bekend als Ronaldinho in FC De Kampioenen. Naast acteren, zingen en presenteren vindt de West-Vlaming ook nog tijd om zijn andere passie te volgen: voetbal.

Is Ronaldinho je favoriete voetballer? “Neen, die heeft zijn beste tijd wel gehad. Eigenlijk ben ik gek van Thierry Henry. Ik heb werkelijk alles van hem verzameld toen ik klein was. Jammer genoeg is hij nu ook op zijn retour.”

“Ik ben een liefhebber van goeie wedstrijden”
“Ik volg de Belgische competitie op de voet. In de loop der jaren heb ik ook wat mensen uit de voetbalwereld leren kennen. Zo kom ik goed overeen met Daan Van Gijseghem (Club Brugge). We zijn leeftijdsgenoten en we volgen elkaars carrière.”

Is Destadsbader supporter van blauw-zwart? “Ik ben niet echt supporter van een club, ik ben een liefhebber van goeie matchen. Ik vind dat Anderlecht de laatste jaren toch het mooiste voetbal brengt. Zo volg ik dit seizoen graag Milan Jovanovic, zowel op als naast het veld."

De prognose van Niels:

Lokeren – Racing Genk (1-1)
"Ik denk dat de landskampioen het moeilijk gaat hebben op Daknam. Lokeren moet nu toch eens gaan winnen als ze opnieuw bij de eerste zes willen eindigen. Toch denk ik dat deze match zal uitdraaien op een gelijkspel."

Sint-Truiden – Beerschot (3-1)
"Sowieso gaat STVV winnen. Met alle respect voor Guido Brepoels, hij is zeker een goeie trainer, maar ik heb sympathie voor Franky Van der Elst. Dit weekend gaat hij het doen."

Zulte Waregem – Lierse (0-1)
"Ik denk dat dit een saaie wedstrijd gaat worden zonder mooi voetbal. Moeilijk om daar een voorspelling over te doen. Hopelijk pakt Lierse de drie punten."

KV Mechelen – Cercle Brugge (2-0)
"Ik vind dat KV Mechelen een goeie ploeg heeft, het zou tof zijn als ze winnen."

OH Leuven – Westerlo (1-3)
"Voor mij is dit de minst interessante affiche. Toch kunnen zo’n wedstrijden veel doelpunten opleveren."

Bergen – Kortrijk (0-0)
"Bij vorige wedstrijden gaf ik telkens Bergen op als verliezer, maar die hebben me al iedere keer verbaasd. Ik denk tegen Kortrijk dat er geen doelpunten gaan vallen. Dat zal wel een saaie match worden."

Club Brugge – AA Gent (1-2)
"Van Gijseghem speelt niet, dus moet ik Club Brugge niet gewonnen geven (lacht). Bjorn Vleminckx zit momenteel ook met een vertrouwensprobleem. Daarnaast is Gent goed bezig, offensief zijn ze zeer sterk en er zijn daar veel jongens die kunnen scoren."

Anderlecht – Standard (4-1)
"Dit gaat een verrassende wedstrijd worden. Als Jovanovic fit is zal hij zeker scoren. Hopelijk valt Tom De Sutter in en pikt hij dan ook zijn doelpunt mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties