Hoefkens: "Er flitste vanalles door mijn hoofd"

Fabian Morren
| 15 reacties
Hoefkens: "Er flitste vanalles door mijn hoofd"
Foto: © SC

Carl Hoefkens wordt woensdag in Roeselare geopereerd aan zijn geblesseerde knie. De aanvoerder van Club Brugge is drie tot vier maanden out.

“Als je al zolang voetbalt, dan voel je meteen dat het ernstig is”, vertelt Hoefkens over de bewuste fase. “Ik deed ook meteen teken naar de bank. Er flitste meteen vanalles door mijn hoofd.”

”In eerste instantie de wedstrijd zelf natuurlijk. Je zit in de laatste minuten van de match. De sfeer is geweldig, we hadden al een laatste vervanging gedaan… Dan is dit het slechtst mogelijke moment om dit tegen te komen, al bestaat er geen goed moment.”

“Het ging net allemaal zo goed. Goed bezig met Club, weer kunnen proeven van de nationale ploeg. Eigenlijk heb ik me nog nooit beter gevoeld. Ik wou nog weer dat veld op, maar ik kon gewoon niet”, aldus Hoefkens.

Birmingham
Club speelt nu tegen Birmingham. De verdediger wil die wedstrijd niet missen. “Als het kan, en de dokters laten het toe, dan wil ik er donderdag zeer graag bij zijn in het Jan Breydelstadion. Ik wil er bij zijn voor mijn team.”

“We hebben een fantastische groep, die enorm aan elkaar hangt. Alles gaat supergoed, je voelt dat hier iets aan het groeien is, een enorme band ook met onze supporters. Ik zou graag de sfeer in het stadion komen proeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties