Lierse waarschuwt spelers: "Opstaan of opkrassen"

Mathias Dumarey
| 36 reacties
Lierse waarschuwt spelers: "Opstaan of opkrassen"
Foto: © SC

Lierse SK bengelt weer in de onderste regionen van het klassement en net dat wilden ze in hun tweede jaar in de Jupiler Pro League vermijden. Vooral de mentaliteit van de spelers wordt door sportief directeur Ruud Kaiser gehekeld.

"We kunnen niet accepteren dat spelers al na twee minuten de weg kwijt zijn en er dan bij de 0-1 al bijliepen met het idee dat het al gebeurd was. Voor mij is het heel simpel: we willen dat de spelers elke week de pannen van het dak lopen, keihard werken en met de borst vooruit alles geven voor het team. De spelers zullen dringend moeten tonen dat ze hun mentaliteit verbeteren", aldus Ruud Kaiser in GvA.

Kaiser dreigt dan ook met een grote schoonmaak op het Lisp. "We kunnen dat wel niet zomaar gaan doorvoeren, maar het is me wel duidelijk dat spelers die niet wekelijks kunnen brengen wat we van hen verlangen, in de toekomst geen plaats meer zullen hebben bij Lierse. De komende maanden zullen we hen scherp evalueren en indien nodig nemen we van een aantal afscheid in januari of op het einde van het seizoen", besluit een boze Kaiser.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties