Interview Hyland: "Ik voel me uitstekend in Genk"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Hyland: "Ik voel me uitstekend in Genk"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Khaleem Hyland moest zaterdag tegen Bergen postvatten centraal achterin naast Nadson. Hij liet ons weten dat hij bij de jeugd nog als centrale verdediger heeft gespeeld. Verder spraken met over zijn verblijf in Genk en de wedstrijd tegen Lierse.

"Tegen Bergen hebben we het achterin goed gedaan, we hebben de nul kunnen houden. Het was de eerste keer dat ik samen met Nadson achteraan speelde maar dat ging prima. We hebben allemaal goede voetballers in de ploeg dus dat zou met iedereen wel lukken."

Dat het aardig lukte voor Hyland, was te merken aan de prestatie van topschutter Perbet. Die speelde ondermaats, want ruimte kreeg hij nauwelijks. "Dat liep wel goed, ja", lacht Hyland.

Goede kans tegen Lierse
Straks start hij tegen Lierse wellicht opnieuw als centrale verdediger. "Ik wil het team helpen en als dat achteraan is, doe ik dat graag." Hyland benadrukt nogmaals het belang van de bekerpartij tegen Lierse. "Als je de cup wint, geraak je op een makkelijke manier aan Europees voetbal. We spelen thuis tegen Lierse en maken een goede kans om door te stoten."

Goed gevoel
Hyland maakte deze zomer de overstap naar Genk. Hoe voelt hij zich inmiddels bij de club? "Ik voel me uitstekend in Genk, ik woon nu ergens tussen Hasselt en Genk. De spelers, de trainers, de supporters, kortom de hele club heeft me goed opgevangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties