Reactie Köteles blundert (2x): "Wat een shitdag"

Fabian Morren
| 37 reacties
Köteles blundert (2x): "Wat een shitdag"
Foto: © SC

Laszlo Köteles ging twee keer in de fout tegen Lierse. Genk verloor uiteindelijk met 0-2 en werd zo al verrassend vroeg uit de beker gewipt. Een overzicht van een dramatische avond voor de Genkse doelman.

Fabian Morren in Genk

Köteles bracht Genk al wat miljoenen op door zich te onderscheiden in de strafschoppenreeks tegen Maccabi Haifa. Hij loodste de landskampioen zo naar de Champions League. Na het vertrek van Thibaut Courtois en Koen Casteels ging Genk toch maar op zoek naar een nieuwe doelman. Die werd gevonden in de persoon van Gregorz Sandomierski. De Pool wacht nog steeds op zijn kans, maar met de prestatie van Köteles tegen Genk rijzen er vragen.

28' Huysegems scoort de 0-1. De aanvaller trapt vanuit een scherpe hoek rechtstreeks naar doel. Köteles laat de bal knullig onder zich door.

Köteles: "De bal gaat gewoon onder mij door. Pech of een foutje, ik weet het zelf niet", reageert de Hongaarse doelman. "Het liep echt niet. Een echte shitdag."

54' Maric maakt er 0-2 van. Köteles laat zich verrassen op de vrije trap van zo'n 25 à 30 meter.

Köteles: "We wisten van Maric dat hij goeie vrije trappen kan nemen. Dat toonde hij al in het verleden. De bal veranderde onderweg in de lucht van richting. Normaal mag dit echter nooit een doelpunt zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties