Interview Huysegems: "Gewoon kippenvel!"

Fabian Morren
| 7 reacties
Huysegems: "Gewoon kippenvel!"
Foto: © SC

Stein Huysegems werd destijds bij het huisvuil gezet bij Racing Genk. De aanvaller antwoordde op het veld door te scoren en Lierse zo mee aan de kwalificatie te helpen... in de Cristal Arena. "Er ging vanalles door m'n hoofd."

"Ik heb vijf à zes maanden geen officiële wedstrijd meer gespeeld. Vorige week mocht ik tegen Zulte Waregem 45 minuten spelen en tegen Genk dus van bij de start. Voordien had ik enkel een paar oefenwedstrijden en twee matchen met de reserven gespeeld", zo zegt Huysegems.

De aanvaller hield het woensdag lange tijd uit. Pas na 83 minuten ging hij naar de kant. "Het voelde ook prima aan. Na 70, 80 minuten kreeg ik wel last van krampen."

Het doelpunt, uitgerekend in Genk, deed de spits dan ook veel deugd. "Wat ik voelde na die goal? Gewoon kippenvel! Er ging op dat moment vanalles door m'n hoofd. Ik ben uiteindelijk toch op een rare manier weggegaan in Genk."

"Anderlecht zal enorm geprikkeld zijn"

Zondag wacht de verplaatsing naar Anderlecht. "Ze verloren in de beker tegen Rupel Boom. Ik verwacht dat ze enorm geprikkeld zullen zijn. We zullen er net als tegen Genk vanuit een goeie organisatie moeten spelen."

Volgens Huysegems hoeft Lierse de degradatie niet te vrezen. "We hebben laten zien dat we over een goed beschikken. Laat ons hopen dat de nederlaag tegen Sint-Truiden van vorige week niet meer dan een collectieve offday was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties