Cercle zondag geruggesteund door recordaantal toeschouwers

Tomas Taecke
| 63 reacties
Cercle zondag geruggesteund door recordaantal toeschouwers
Foto: © SC

De voorverkoop voor het topduel tussen Cercle Brugge en Anderlecht loopt als een trein. Groen-zwart hoopt de kaap van twintigduizend fans te ronden, wat een absoluut record zou zijn voor de vereniging.

door Tomas Taecke

Met uitzondering van de Brugse derby in het succesjaar vier seizoenen terug, kreeg Cercle Brugge het Jan Breydel-stadion nooit helemaal gevuld. In de wetenschap dat er tijdens de derby heel wat blauw-zwarte fans aanwezig zijn, zullen de twintigduizend verwachte fans tegen Anderlecht een absoluut record laten optekenen.

In hetzelfde succesjaar tekenden net geen 20 000 fans present voor de ontmoeting met Anderlecht. Gezien de voorverkoop zal dit aantal zondag wel overstegen worden. Op dit moment gingen al 18 000 kaartjes de deur uit.

De voorverkoop loopt nog t.e.m zondagmiddag. Tickets kunnen aangekocht worden op het secretariaat. De dienst kaartenverkoop is vanmiddag en vrijdagmiddag geopend van 13u30 tot 17u30 en zaterdagvoormiddag van 10u00 tot 12u00. Zondagmiddag zijn de loketten al open vanaf 16u30.

Voor de aftrap is er zondag in het Jan Breydelstadion vanalles te beleven. Zo tonen de danseressen van de Dansschool Rose de Leyn in de Cercle-kleuren hoe sierlijk, ritmisch en opzwepend zij over de grasmat kunnen bewegen.

Ook lanceren Cercle-monumenten Josip Weber en Jules Verriest de campagne "Rotary Brugge 't Vrije en Cercle Brugge trappen polio de wereld uit". Zij trappen enkele van die unieke ballen naar het publiek. Die ballen zijn na de wedstrijd tegen 5 euro te koop aan de Oost- en Noordtribune. Met de winst op de verkoop van elke bal kunnen twee kinderen worden gevaccineerd tegen kinderverlamming.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties